ギリシャ産カラマタオリーブのマリネ、タラマサラータ
OLIVES, TARAMASALATA
MULLET ROE DIP
タラマサラータとはギリシャで有名な料理のひとつ。魚卵、レモンジュースとオイル、パンを混ぜ合わせたもの。ギリシャ産の香ばしく焼き上げたピタブレッドにディップしてお召し上がりいただきます。
Taramasalata a traditional Greek dip made with mullet roe, lemon juice and olive oil. Served with pita bread.
サガナキチーズ
SAGANAKI CHEESE
HONEY OREGANO
THE APOLLO Sydneyの一番人気メニュー。ケファログラヴィエラチーズをこんがりとやいたもので、やさしい甘さのハチミツとスッキリしたオレガノ、レモンジュースがアクセントになり、Sweet&Sourな味わいです。
Kefalograviera cheese cooked in a saganaki pan with dash of honey, oregano and lemon juice. One of the most popular dishes at THE APOLLO Sydney. Good balance of salty, sweet and sour flavors.
グリークサラダ
VILLAGE SALAD CUCUMBER
TOMATO FETA OLIVES
オリーブ、トマト、きゅうりのフレッシュサラダに、なめらかで濃厚で塩気の効いたフェタチーズをのせたサラダ。
Salad made of fresh olives, tomatoes, cucumbers and feta cheese.
ラムショルダー ザジキソースとレモン
OVEN BAKED LAMB SHOULDER
LEMON GREEK YOGHURT
ラムの肩肉を10時間煮込み、オーブンでさらに1時間焼き上げジューシーに仕上げたアポロの人気メニュー。ギリシャヨーグルトにキュウリ、ニンニク、オリーブオイル、レモンをミックスしたザジキソースをお好みで。
Lamb shoulder is slow cooked for 10 hours. Served with Tzatziki made of Greek yoghurt, cucumber, garlic, olive oil and lemon juice.
〝レモンパイ〟アポロスタイル
AVGOLEMONO PIE
サクサクふわふわのレモンの風味を活かしたメレンゲの
アポロオリジナルレモンパイ。
THE APOLLO’s original lemon meringue pie.
Lemon curd is covered with an olive oil biscuit crumble topped with toasted meringue.