RESERVATION
ご予約のご案内
ご予約を希望の方は下記電話番号、
又はご予約フォームより承ります。
We accept reservation by call or online.
- 予約専用電話TEL -
03 - 3572 - 4200
( レストラン予約直通 11:00~22:00 )
※電話でのご予約は上記の時間のみ対応しております。
それ以外のお時間はWebにて承っております。
We take reservation by call between 11:00-22:00.
CONTACT US
お問い合わせ
FOR THE STORE
- 店舗についてのお問い合わせ -
FOR THE PRESS
- プレスについてのお問い合わせ -
- FOOD & DRINK -
タラマサラータとはギリシャで有名な料理のひとつ。魚卵、レモンジュースとオイル、パンを混ぜ合わせたもの。ギリシャ産の香ばしく焼き上げたピタブレッドにディップしてお召し上がりいただきます。
Taramasalata a traditional Greek dip made with mullet roe, lemon juice and olive oil. Served with pita bread.
THE APOLLO Sydneyの一番人気メニュー。ケファログラヴィエラチーズをこんがりとやいたもので、やさしい甘さのハチミツとスッキリしたオレガノ、レモンジュースがアクセントになり、Sweet&Sourな味わいです。
Kefalograviera cheese cooked in a saganaki pan with dash of honey, oregano and lemon juice. One of the most popular dishes at THE APOLLO Sydney. Good balance of salty, sweet and sour flavors.
オリーブ、トマト、きゅうりのフレッシュサラダに、なめらかで濃厚で塩気の効いたフェタチーズをのせたサラダ。
Salad made of fresh olives, tomatoes, cucumbers and feta cheese.
ラムの肩肉を10時間煮込み、オーブンでさらに1時間焼き上げジューシーに仕上げたアポロの人気メニュー。ギリシャヨーグルトにキュウリ、ニンニク、オリーブオイル、レモンをミックスしたザジキソースをお好みで。
Lamb shoulder is slow cooked for 10 hours. Served with Tzatziki made of Greek yoghurt, cucumber, garlic, olive oil and lemon juice.
サクサクふわふわのレモンの風味を活かしたメレンゲの
アポロオリジナルレモンパイ。
THE APOLLO’s original lemon meringue pie.
Lemon curd is covered with an olive oil biscuit crumble topped with toasted meringue.